Yhteystiedot

 

KARITEAM ”AINUTLAATUINEN KOKONAISUUS”

Yli viisikymppinen Kariteam on nuorekas ja aikaansa seuraava jyväskyläläinen perheomisteinen yritys. Kariteamiin kuuluvat Kirjapaino Kari, Toimistotukku Kari ja Kari Suurmyymälä, jotka yhdessä Kariteamina auttavat asiakkaita arjen hanskaamisessa. Vuosikymmenten kokemus ostamisesta takaa kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Tehokkaan verkkokaupan kautta tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Junailemme asiat sujuviksi ja aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kariteam tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokonaisuuden, jollaista ei kilpailijoillamme ole.

 

Toimistotukku Kari ”Iloisen ilmeen toimistotavaratalo”

Lähes 50.000 tuotetta ovat asiakkaidemme käytössä, toimistotarvikkeiden lisäksi toteutamme räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaan arkeen ja juhlaan. Liikelahjat, tekstiilit, työvaatteet kaikki samasta pisteestä yhdellä laskulla. Mitä meiltä ei löydy, sen hankimme iloisella ilmeellä.

 

Kirjapaino Kari ”Kari se vaan painaa”

Laadustaan tunnettu paino tuottaa monipuolisia markkinointiviestintä palveluja yritysten tarpeisiin. Perinteisten painotöiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat suurkuvatuotteet mm. banderollit, kyltit sekä bechflgit, roll upit, mainosseimät yms. Oma tuotanto on pääosin digitalisoitu, painomenetelmiä on lukuisia offsetista diggailuun, laseroinnista seripainanantaan. Asiantuntijamme auttavat oikean ja säästöjä tuovan toimintatavan löytämisessä, puhumme logistisesta ratkaisusta.

 

Kari Suurmyymälä ”Jokaiselle Jotakin”

Teamin uusin tulokas on Karin Suurmyymälä, josta yritys- ja kuluttaja-asiakkaat löytävät jokaiselle jotakin. Kiinteistötarveaineista kodin somistukseen, askartelusta pientyölaitteisiin. Myymälä on tunnettu hurjista tarjouksistaan, joita on höystetty mukavilla tempauksilla. Milloin on makkaraa, milloin musiikkia ja aina kahvetta reilusti euron hintaan nisun kera. Lähes 10.000 m2 myynti- ja varastotilaa takaavat tuotteiden saatavuuden.

 

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003701742436

Välittäjätunnus: DABAFIHH (välittäjänänne on pankki, esim. Nordea, Osusupankki yms.)

Välittäjätunnus: 003721291126 (välittäjänne on on operaattori esim. Itella, Basware yms.)

Operaattorimme: Maventa

Y-tunnus: 0174243-6